Petras vildsvinsfärs med tryffel & timjan

Vildsvinsfärs smaksatt med tryffelolja, peppar och timjan. Enkel att tillaga och ”grymt” god! Servera med pasta till.
Antal personer: 4-6

Ingredienser

Ca 1 kg vildsvinsfärs
2 st banancharlottenlökar
2 st charlottenlök
Salt
Svartpeppar
Timjan
Tryffelolja (funkar med Zetas) Grädde

Gör så här

  1. Stek banancharlottenlök och charlottenlök i smör.
  2. När löken är lite brynt/halvmjuk häll på lite socker och låt vila en stund vid sidan av spisen.
  3. Lägg i färsen och stek allt. Salta, peppra (mycket svartpeppar, grovmalen) och krydda med timjan.
  4. Häll i minst 6 dl grädde. Låt koka en stund. När pastan är klar häll i tryffelolja och servera med lite ruccola eller spenatblad.